Oliebollen

Bestel ze nu online!


Donderdag 27 december t/m maandag 31 december, staan wij weer op onze traditionele plek op de Wheem (Grote Markt) met onze heerlijke oliebollen, appelbeignets, appelflappen, ananasbeignets, grote gevulde oliebollen en diverse andere lekkernijen voor een geslaagde jaarwisseling.

U kunt uw bestelformulier inleveren tot en met zondag 30 dec. bij onze kraam op de Wheem. Ook kunt u uw bestelformulier deponeren in de speciale bus bij herenmodemagazijn Piet Koopmans, Woldstraat 8 te Meppel, of bij Paviljoen aan't Wiede, Veneweg 247 te Wanneperveen.

Bezoek ook onze kraam op het Kerkplein op zaterdag 22 december, of in de Hoofdstraat op koopzondag 23 december

Online bestellen? klik hier voor het online bestelformulier

Merry Christmas

Kerstmenu 2018


Brunch
Op 1ste en 2de Kerstdag serveren wij van 11:00 tot 14:00 een gezellige familie kerstbrunch bestaande uit hartige, zoete, koude en warme gerechten. Waaronder verschillende vers gebakken broodsoorten, soepen, luxe kaassoorten, vers fruit, eiergerechten en allerlei soorten koude en warme vlees- en visgerechten.

Aansluitend een dessertbuffet met taarten en zoetigheden uit eigen bakkerijk, sausjes, slagroom en heerlijk ijs van de IJsmakers uit Meppel.

Diner
Vanaf 15:00 kunt u bij ons terecht om te genieten van het à la carte kerstmenu. Graag tot ziens in het gezellige en sfeervolle Paviljoen aan't Wiede.

Aan 't Wiede

Strandpaviljoen


Strandpaviljoen aan 't Wiede is een gezellig en sfeervol restaurant in Wanneperveen waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner.

Ons Paviljoen is tevens de perfecte locatie voor een feest, bruiloft, high-tea, etc... Wij beschikken hiervoor over een aparte feestruimte. Neemt u voor de uitgebreide mogelijkheden gerust contact met ons op.

Bij mooi weer geniet u volop op ons terras aan het water waar u heerlijk kunt zwemmen en genieten van een hapje en drankje. Ook het huren van een zeil- of fluisterboot is mogelijk.

Meer informatie of reserveren? Bel 0522-281235 of mail naar info@aantwiede.nl

Gezellig (bij)kletsen

High Tea


Gezellig thee drinken en bijkletsen tijdens een uitgebreide High Tea. Keuze uit een ruim assortiment van zwarte-, groene-, kruiden-, vruchten-, rooibos en seizoenstheeën. Je eigen thee zetten en genieten van verschillende zoete en hartige hapjes uit eigen ambachtelijke bakkerij.

Hartige hapjes: sandwiches belegd met vis en vleeswaren, hartige taart, mini bladerdeeg hapjes

Zoete hapjes: scones met clotted cream en jam, muffins / brownies, mini mergpijpjes, verschillende soorten klein gebak, chocolade taart

€ 19,50 per persoon

De High Tea is ook geschikt voor kinderen (limonade ipv thee). Kinderen t/m 10 jaar € 9,50
HIGH TEA
LUNCH
DINER
BORREL
BRUILOFT
VERJAARDAG
HIGH WINE / BEER
BBQ

Goed bereikbaar

Over land en water


Paviljoen Aan 't Wiede is goed bereikbaar ook met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op ca. 20 meter afstand en vanuit Meppel neemt u lijn 79.

Ook per (zeil)boot is het paviljoen goed bereikbaar. De aanlegsteiger biedt plaats aan vele jachten met een maximale diepgang van 1 meter.

De ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein en aan de wegzijde is gereserveerd voor onze gasten.